VERTIGO
Business Tower

The perfect place for your business

Открийте Вашия офис

Бизнес център Вертиго

Офиси

Площта на офисите варира от 70 до 900 кв.м. Разпределението зависи от нуждите на конкретния наемател, като могат да се обособят както офиси с отворено пространство, така и отделни помещения. Наемателите имат възможност да разширяват и променят разпределението на офисите си.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.

Многофункционална зона за спорт

Многофункционална
зона за спорт

Photo credit SMARTASS Sport Club
Зона за здраве и спорт

Fitness SMARTASS

Тренирай в атмосферата на нощен клуб. Ефективни и хитро направени тренировки. Светлинни сценарии, които ще подобрят твоите физически резултати. Внимателно подбрани плейлисти с модерна и грабваща музика. Топ инструктури, които да извадят най-доброто от теб.

Зона за здраве и спорт

Our Space –
Йога клуб

Място за йога и медитация. Място за танци и релаксация. Място за нас от нас с любов.

Зона за здраве и спорт

Golf Club Lab

Golf Club Lab е мястото за тренировка и голф урок на всеки голф ентусиаст, млад състезател или уикенд голфър, където в приятна атмосфера ще можете да направите вашите първи стъпки в голфа.

Зона за здраве и спорт

Таекуондо клуб Левски София

Българската федерация по Таекуондо ще подготвя бъдещите шампиони на страната, а тренировките ще водят едни от най-титулованите шампиони на България. Вратите на залата са отворени за желаещи от всички възрасти и категории, тъй като освен от националния отбор в залата ще се водят тренировки и от ТК Левски.

Зона за здраве и спорт

Градина

Идеално място за почивка и социални контакти