VERTIGO BUSINESS TOWER

VERTIGO BUSINESS TOWER

Матраци ТЕД

ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за добрия и здравословен сън.

ТЕД БЕД ЕАД разполага с една от най-големите и изцяло обновени производствени бази в Европа, с годишен капацитет от 1 600 000 матрака и сертифицирана по международен стандарт ISO 9001: 2000. През изминалите години компанията е регистрирала множество търговски марки и е отличена с редица награди от различни изложения.
Водеща политика на ТЕД БЕД ЕАД е внедряването на иновации в областта на технологиите и дизайна, с които да отговорим на променящата се пазарна конюнктура и клиентско търсене. Компанията има изградена стабилна корпоративна култура, базирана на ценностите, които споделяме. Ние вярваме в изграждането на успешни и устойчиви бизнес партньорства.

Марката TED е доказан лидер на българския пазар. Едновременно с това е наложила продуктите си на редица чуждестранни пазари – Германия, Холандия, Испания, Малта, Република Хърватска, Словения, Унгария, Естония, Гърция, Тайланд, Корея, Япония, Австралия и др.
Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

За повече информация: www.ted.bg

Пратете ни email

Къде се намираме